Diğer

YouTube Red ile Reklamlardan Kurtulun

Son zamanlarda reklam engelleme uygulamalarının kullanım oranı artması, başta YouTube olmak üzere birçok büyük web sitesini derinden etkiledi. Kullanıcıların daha çok can sıkıcı splash ve pop-up reklamlardan kurtulmak için kullandığı Adblock, kurunun yanında yaşında yanmasına neden oldu.

YouTube bu durumun önüne geçmek için YouTube Red’i duyurdu. Artık kullanıcılar YouTube Red ile can sıkıcı reklamlardan kurtulabilecek. Ayrıca YouTube Red ile birlikte yeni özelliklerde devreye giriyor. Bu özelliklerden en dikkat çekici olanı mobil cihazlarda çevrimdışı izleme olanağı olarak görülüyor. YouTube Red’in aylık ücreti ise $10 olarak belirlenmiş.

Önümüzdeki günlerde sadece Amerika‘da aktif olacak olan YouTube Red, kullanıcıların tepkisine göre diğer ülkelerde de hizmet vermeye başlayacak. Ayrıca bazı Youtuberları kullanarak insanları YouTube Red kullanmaları konusunda teşvik edeceği de gelen bilgiler arasında.

YouTube Red ile Adblock kullanım oranının azalacağı düşünülse de kimsenin aylık $10 verip, premium üyelik alacağını sanmıyorum. Eğer YouTube, Adblock kullanan kullanıcıları tespit edip, engellerse kullanıcılarda mecburen Adlock uygulamasını kapatmak zorunda kalacak. Böylelikle reklamları ya izleyeceğiz ya da premium üyelik satın alacağız.

Cüneyt Kılıç

1982 Berlin Doğumluyum,bilgisayar ile tanışmam 1988 yılında babamın Euro PC von Schneider alması ile oldu. O zamandan bu zamana teknolojiyi sevmiş ve günlük hayatta aktif kullanan birisiyim.www.Teknolojice.com sitesini kurma amacım günlük hayat'da da severek yardımcı olduğum ve paylaştığım konuları herkes ile paylaşabilmek

2 thoughts on “YouTube Red ile Reklamlardan Kurtulun

  • erdal

    Photoshop’un aylık 20 lira olduğunu göz önünde bulundurursak youtube için bu rakam az kaçmış

    Yanıtla
  • Orhun

    Açıkçası bence güzel bir uygulama webmasterlar için. İşin buraya geleceği belliydi zaten. Adblock’un bir süre işi çıkmaza sürüklemesi ve sonrasında Google ile beraber tekrardan bu şekilde premium şekillerde para kazanması… Olan arada gelir kaybı yaşayan webmasterlara oldu.

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.