Battleborn’un Betası Nisan’da Başlıyor

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve 2K Games tarafından yayınlanacak olan “FPS Shooter” oyunu Battleborn’un açık beta tarihleri açıklandı. Uzun süredir merakla beklenen oyunun açık betasına olan ilginin çok fazla olacağı tahmin ediliyor.

Animasyon tarzı grafikleri ile gerçekçilikten biraz uzak ama eğlenceli bir atmosfere sahip olan Battleborn ile ilgili bilgiler gelmeye devam ediyor. Açıklanan açık beta tarihleri platformlar arasında bir fark oluşmasına sebep oldu. Oyunun PC ve Xbox One sürümlerinin açık beta tarihi 13 Nisan‘da başlıyor. Playstation 4 sürümünün açık beta tarihi ise 8 Nisan 2016 olarak belirlenmiş.

Unreal Engine 3 grafik motoruyla geliştirilen Battleborn sadece multiplayer oyun moduna sahip. Oyunun senaryo veya hikaye modu maalesef bulunmuyor. Geniş bir arenada sadece online oyuncular tarafından gerçekleşen bir savaş oyunu olan oyunda birçok farklı özelliklere sahip olan karakter bulunmakta. Oyunun resmi çıkış tarihi ise 3 Mayıs 2016 olarak açıklanmıştı. Oyunun çıkış tarihinde herhangi bir değişiklik veya ertelenme olmadı.

“Battleborn’un Betası Nisan’da Başlıyor” için 2 yorum

  1. Battleborn guzel bir oyun ama biraz daha kurguya sahip olsa daha cok ilgi gorurdu diye dusunuyorum. Ama bu haliylede battleborn denemeye deger

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.

Scroll to Top