Sosyal medya kullanımlarının en yoğun olarak yaşandığı sektör olma niteliğinde olan Twitter, son zamanlarda yapmış oldukları güncelleme ve tasarımlardaki yapılan yenilikler ile kullanıcıların algısını değiştirme adı altında çalışmalarını devam ettirdiklerini görmekteyiz. Öncelikli olarak gerek mobil gerekse de bilgisayar sürümlerine sahip tasarımlar değiştirilmişti. Aynı renk koduna sahip renkler, yeni yaptıkları tasarımlarda kullanılmıştı. Flat renk düzeylerini de yeni tasarımlarında kolaylıkla kullanabildiklerini görmekteyiz.

Son zamanlarda yapılacak bir diğer yenilik ise, Twitter kullanıcılarını ilgilendirmektedir. Öncelikli olarak, her twitter kullanıcısı belirli bir arka plana sahipti. Özel bir arka plan eklemese dahi, Twitter yönetimi otomatik olarak onlara özel arka planlar yüklerdi. Bu özellik ise bazı olumsuz durumlardan dolayı değiştirilecektir. Artık ana sayfalarda gösterilmeyen Twitter arka planı, sadece tekil profil sayfalarında ve özel grup sayfalarında gösterilecektir. Yapmış olduğu bu yenilik ile Twitter yönetimi, her daim sadelikten yana olduğunu da tekrar bizlere kanıtlamıştır.

Şimdi beklenen tek şey ise, Twitter yönetiminin ne denli yeni güncelleştirmeleri kullanıcıları ile buluşturacağu konusudur.

Tags: , , , , , , , , ,
1982 Berlin Doğumluyum,bilgisayar ile tanışmam 1988 yılında babamın Euro PC von Schneider alması ile oldu. O zamandan bu zamana teknolojiyi sevmiş ve günlük hayatta aktif kullanan birisiyim.www.Teknolojice.com sitesini kurma amacım günlük hayat'da da severek yardımcı olduğum ve paylaştığım konuları herkes ile paylaşabilmek

7 Comments

dila 24 Temmuz 2015 at 16:16

Twitter kullanımına bir türlü alışabilmiş değilim. Face gibi keyif vermiyor açıkcası.

best54 24 Temmuz 2015 at 19:08

alışmıştık kuş haber var simgeliyordu ama bir müddet sonra yeni halinede alışırız.

Semih 25 Temmuz 2015 at 14:46

Twitter zaman zaman amacını aşıyor milleti provoke eden çokca insan var

    sinan 26 Temmuz 2015 at 17:22

    sosyal medyanın her sitesinde aynı durum var maalesef. Yalan yanlış haber jet gibi yayılıyor ve bu istismar ediliyor.

ali 26 Temmuz 2015 at 09:46

Yanı artık ddeğişimler şar tben kkullanıyorum twitter ama değişmesi gerek kkuşun artik

Bilal Can 26 Temmuz 2015 at 20:00

twitter sade yapısıyla zaten çok ilerledi ve bu şekilde kalabilir. güncelliğini koruyacaktır

Selçuk 26 Temmuz 2015 at 21:37

Twitter’in olayı sadelik. Facebook gibi çok süslü bir alan değil. İyi olur diye düşünüyorum

Leave a Comment

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.