Türkiye ve Rusya arasında gerçekleşen bazı olumsuz durumlar hackerları da harekete geçirmiş durumda. Türkiye’nin Rus uçağını düşürmesi sonrasında başlayan tartışmadan siber alem de payını aldı.Bu duruma tepki gösteren bir Türk hacker birçok Rus sitesini hackledi. Hacklediği sitenin ana sayfasına kendi logosunu da koydu.

Kod adı Skorsky olan Türk hacker,“Rusya Devleti Türkmen kardeşlerimize yaptığı saldırıları kınamak ve protesto etmek amacı ile birçok Rus sitelerini çökertip erişimlerini kapatmış bulunmaktayız. Bunun yanı sıra birçok Avrupa siteleri de çökertilmiştir” açıklamasında bulundu.

ruslara-hacker_9983

 

Yaptığı şeyin protesto olduğunu dile getiren Türk hacker, Türkmen kardeşlerimize yapılan zulümlerden dolayı yaptığı hacklemeleri bir tepki olarak yaptığını söyledi.“Amacım tamamen protesto. Kod adım Skorsky. Birçok devlet sitesini de mail yolu ile uyardım. Açıklarını kapatmalarında yardımcı oldum. Türkmen kardeşlerimizi sanal alemde de yalnız bırakmadık bırakmayacağız” dedi.

Bize de bir gurur kaynağı sunan bu hacker kardeşimiz 1 saatte gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda 100’e yakın Rus ve Avrupa sitesini çökertti.Yaptığı hacklemeleri de twitter hesabından paylaştı.

Ülkelerin arası düzelir mi bilmiyoruz ama hacker kardeşimizin yaptığı bu operasyonlar geniş bir yankı uyandıracak gibi.

Tags: , , , , ,
1982 Berlin Doğumluyum,bilgisayar ile tanışmam 1988 yılında babamın Euro PC von Schneider alması ile oldu. O zamandan bu zamana teknolojiyi sevmiş ve günlük hayatta aktif kullanan birisiyim.www.Teknolojice.com sitesini kurma amacım günlük hayat'da da severek yardımcı olduğum ve paylaştığım konuları herkes ile paylaşabilmek

2 Comments

Nejat 26 Kasım 2015 at 23:22

Kusura bakma kimse ama rus hackerlar bu ise girisirse komple coker yarim yamalak internetimiz

peyman 27 Kasım 2015 at 01:37

çok yetenekli Türk hackerlerin olduğunu duyuyoruz bunu zarar vermek amacı ile yapmadığını sadece protesto amacı ile yaptığını bu yazıdan anladık.

Leave a Comment

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.