Benim gibi oyun oynamıyorum diyenlerden iseniz bile mutlaka metroda, otobüste ya da başka bir yerde bu basit oyunu oynayanları görmüşünüzdür.

Herkesin elinde pastel renk üzerine siyah çembere rakamlar atıp duruyor işte bu oyunun adı: aa
Evet Yanlış okumadınız sadece “aa“.Fakat oyunu buraya yazmamızın sebebi ise geçen hafta itibarı ile en çok indirilmiş olan Oyunlar arasında birinci sırada olması.

General Adaptive firması tarafından geliştirilen oyunun amacı; kendi etrafında dönen bir yuvarlağa,sayı çubuklarını birbirine değdirmeden saplamaktır.Tabi ki ilerleyen bölümlerde dairenin dönüş hızı artıyor,yönü değişiyor ve çubuk sayısı çoğalıyor.

Teknolojice-aa-1

Oyunun bu kadar tutmasının sebebi ise oynayış şeklinin çok basit olmasıdır.İlerleyen seviyelerde gayet sinir bozucu olup bağımlılık yaratan aa oyunu her geçen bölümde daha da zor olarak sizi çileden çıkartmaya yetiyor.

Teknolojice-aa-2

Oyunlarda ki reklamları kapatabilmek için 2 TL,Levelleri açabilmek için ise 10 TL vermenizin kafi olduğu oyunun,Aşağıda izleyebileceğiniz gibi Türkler tarafından icat edilmiş değişik bir çözümü bulunmakta.

Teknolojice-aa-4

Oyun hem iOS hemde Android için geliştirilmiş durumda.
rr, th, uu, ba, sn ve bunun gibi bir sürü daha basit ve tuhaf isime sahip oyunu olan geliştirici firmanın daha uzun süre konuşulacağa benziyor.

1982 Berlin Doğumluyum,bilgisayar ile tanışmam 1988 yılında babamın Euro PC von Schneider alması ile oldu. O zamandan bu zamana teknolojiyi sevmiş ve günlük hayatta aktif kullanan birisiyim.www.Teknolojice.com sitesini kurma amacım günlük hayat'da da severek yardımcı olduğum ve paylaştığım konuları herkes ile paylaşabilmek

6 Comments

Arda 10 Nisan 2015 at 12:29

Çok güldüm, bir de Türk’lere hayal gücü yok derler :))

Aybüke 10 Nisan 2015 at 14:00

Sinir hastası oldum yahu. Bu oyuna başladım başlayalı telefona kafa atmamak için zor tutuyorum kendimi.

Bilal Can 10 Nisan 2015 at 18:34

metroda oynayanları görmekten artık ben de yükleyeceğim. baya bağımlılık yapıyor galiba ya

Bertan 10 Nisan 2015 at 18:49

Oyunu iki el arkadaşımda oynadım 2. cide rekorunu geçip 32 yaptım oyunu sildi 🙂 ikincide olurmu lan dedi

levent 10 Nisan 2015 at 21:14

bazı oyunlar var, gıcık ama eğlencelidir. bu öyle değil. resmen ızdırap verici bir şey.

best54 31 Mayıs 2015 at 23:25

bu nasıl oyundur böylebağımlılık yapıyor.

Leave a Comment

Bu site istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanır. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.